Salg af tilbehør

Her er billeder og priser af de forskellige type tilbehør vi sælger, både til grisene og de kære ejere.

For kontakt angående salg af disse, kan kontaktformularen i hovedmenuen benyttes, eller vi kan kontaktes via Facebook, ved at klikke her.
Vi vil nogle gange have andre produkter med på messerne eller tilgængelige via. vores Facebook side, så hvis du/i er i tvivl om vi har noget på lager så send en besked så vi kan undersøge det. 

Vi har udgivet en bog om pasning og pleje af afrikanske pygmæ pindsvin. 

Bogen er på 82 sider med farve illustrationer og indeholder stortset alt der er værd at vide om Afrikanske pygmæ pindsvin. Bogen kan bruges både af nybegyndere, men også af mere erfarne ejere som opslagsværk. 

Her er hvad forlaget skriver om bogen: "Flere og flere danske dyrevenner har fået øjnene op for de afrikanske pygmæ pindsvin som kæledyr, men hvordan passer og plejer man dem egentlig? Denne bog er fyldt med viden, erfaringer og gode råd om pasningen og giver svar på en række spørgsmål, som dukker op hos ejeren af kæledyret. Hvad skal du holde øje med og gøre for, at dit pygmæ pindsvin trives godt hver dag? Hvad er normal adfærd – og hvad er unormal? Og hvad gør du så? Hvis kæledyret bliver syg eller optræder anderledes end normalt, er der også masser af gode råd om, hvad du gør – så du kan få mest mulig gavn af dit søde kæledyr."

Kan købes ved at klikke her eller via. vores kontaktformular eller Facebook side.